Școala Gimnazială Recea a câștigat „Next Star” 2021, sezonul 10. Copiii au primit premiul în valoare de 20.000 de euro

Școala Gimnazială Recea a câștigat „Next Star” 2021, sezonul 10. Copiii au primit premiul în valoare de 20.000 de euro

S-a aflat marele învingător! Școala Gimnazială Recea a câștigat „Next Star” 2021, sezonul 10. Elevii au plecat acasă cu trofeul și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Ei au fost preferații publicului.

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală „Next Star”.

Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans.

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii Școlii Gimnaziale Recea au emoţionat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul „Next Star”.

Marele câștigător a pregătit un moment special de acrobație pentru finală, în care talentul a fost pus în valoare. Juriul a fost încântat de prestația câștigătorului, astfel că l-au recompensat cu 3 voturi de DA, fapt pentru care a reușit să ajungă la votul publicului și în final, să devină marele câștigător.

Publicul a fost în asentimentul juriului și l-a votat în număr mare, reușind să-i facă pe elevii Școlii Recea să câștige premiul pus în joc.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/pV1gxDq5z0c” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Libertatea