Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit! Ce îl face să fie mereu atât de energic | Parteneriat HappyFishTV

Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit! Ce îl face să fie mereu atât de energic | Parteneriat HappyFishTV

Mulți fani s-au întrebat, de-a lungul timpului, de ce vloggerul Dorian Popa, cu peste două milioane de urmăritori pe canalul de YouTube, are o energie atât de molipsitoare. Poți observa, chiar și dintr-un singur filmuleț din online, că Dorian Popa este o explozie de energie bună pe care le-o inspiră și celorlalți.

Inclusiv actorul Mihai Bendeac a
mărturisit, într-o vreme, că și-ar dori să fie ca Dorian Popa: pozitiv, vesel,
indiferent de ora din zi. Educația primită, așa cum susține și celebrul
influencer, și-a pus amprenta asupra sa.

Invitat
la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, cântărețul, compozitorul și dansatorul Dorian Popa a
dezvăluit că nici nu poate fi vorba despre substanțe interzise.

„În primul rând, oamenii ar trebui să înțeleagă un lucru. Dacă ar fi vorba că bag ceva, ar trebui să se vadă lucruri. Știm cu toții ce înseamnă efectele secundare ale unor substanțe stupefiante agresive care pot duce în high-ul ăla despre care vorbește lumea. La un moment dat, te pierzi: fizic, mintal, nu ai coerență, îți alterează felul de a fi, starea. Oamenii nu înțeleg o chestie, că dacă m-ar fi cunoscut de pe vremea când eram copil, ar fi zis ‘nu, mă, stai că-l știu pe ăsta, așa e de când era mic’”

Dorian Popa

Celebrul
vlogger a mărturisit că, odată cu trecerea anilor, a devenit mai matur și mult
mai calculat, chiar dacă încă simte că are un suflet de copil și nu pare că va
împlini 33 de ani în mai puțin de o lună.

„Hai să-ți explic o chestie. Nu vreau să sune nici arogant și vreau ca oamenii să înțeleagă că sunt extrem de bine crescut de maică-mea, de pe vremea când eram cu palma. Pe măsură ce am dobândit rezultate, am prins și eu curaj, am început să am încredere în mine, am început să mă arunc în ceea ce înseamnă energia, să fiu dozat pe partea de cumsecădenie, pe partea de ceea ce înseamnă respect și educație. Ai punctat un lucru: sunt din ce în ce mai nebun, dar sunt din ce în ce mai calculat, mai echilibrat, chiar dacă mai vocal și mai prezent decât în trecut.”

Dorian Popa

Poți urmări podcastul integral pe YouTube:

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Libertatea