Șeful campaniei de vaccinare și-a lansat podcast: „La cafea cu dr. Valeriu Gheorghiță”. Cine a fost primul invitat

Șeful campaniei de vaccinare și-a lansat podcast: „La cafea cu dr. Valeriu Gheorghiță”. Cine a fost primul invitat

Președintele CNCAV Valeriu Gheorghiță va realiza mai multe interviuri cu specialiști în sănătate despre vaccinarea anti-COVID și criza COVID, ce vor fi difuzate pe platforma Ro Vaccinare.

În primul episod al podcastului numit „La cafea cu dr. Valeriu Gheorghiță”, medicul militar discută cu Cătălin Țucureanu, cercetător științific în imunologie și vaccinologie la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. 

„Mi-am propus ca cel puţin o dată pe săptămână să alături de mine experţi care sunt implicaţi în momentul de faţă în evaluarea datelor ştiinţifice care sunt publicate la nivel internaţional şi care ne pot oferi informaţiile actuale”, a afirmat Valeriu Gheorghiță la începutul primului episod.

În interviul de 36 de minute, cei doi discută despre evoluția noilor tulpini, dar și dacă în viitor este nevoie de o a treia doză de vaccin.

„Nu avem datele care să ne spună că peste 6 luni, un an, 3, 5 va fi necesară vaccinarea împotriva SARS-CoV-2”, afirmă Cătălin Țucureanu, care a lansat și un îndemn pentru vaccinare.

Libertatea