Serena Williams, mesaj pentru Roger Federer: „Bine ai venit în clubul retrașilor”

Serena Williams, mesaj pentru Roger Federer: „Bine ai venit în clubul retrașilor”

Serena Williams a notat joi, într-un mesaj adresat lui Roger Federer, că sportivul elveţian a inspirat milioane de oameni, printre care se numără şi ea, şi că abia aşteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul fostului lider ATP, informează News.ro.

„Am vrut să găsesc modalitatea perfectă de a spune asta, când tu ai pus capăt acestui joc într-un mod atât de elocvent – perfect, aşa cum este cariera ta. Întotdeauna te-am admirat. Căile noastre au fost mereu asemănătoare”, a notat Serena Williams pe Instagram.

„Ai inspirat nenumărate milioane de oameni – inclusiv pe mine – şi nu vom uita niciodată. Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ce vei face în viitor. Bine ai venit în clubul retraşilor. Şi mulţumesc pentru că eşti tu, Roger Federer”, a scris Serena Williams.

Roger Federer a anunțat joi că se va retrage din tenis, după ce va participa săptămâna viitoare la Laver Cup, la Londra.

Anunţul sportivului elvețian de 41 de ani a venit la doar câteva zile după ce şi Serena Williams, o altă legendă a tenisului, s-a retras din activitatea sportivă.

FOTO: EPA

Libertatea