Shurubel de la „Vorbește lumea” este infectat cu COVID-19: „Nu am gust, nici miros”

Shurubel de la „Vorbește lumea” este infectat cu COVID-19: „Nu am gust, nici miros”

Shurubel de la „Vorbește lumea” este infectat cu COVID-19, la doar câteva zile după ce Adela Popescu a fost și ea depistată pozitiv. Prezentatorul de la PRO TV a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Încă o vedetă de la PRO TV a fost diagnosticată cu coronavirus. Shurubel, colegul de emisiune al Adelei Popescu, a fost test depistat pozitiv. Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și despre ce simptome are.

„Transpir. Am nasul înfundat. Ultimele zile am transpirat 11 tricouri. Nu am gust, dar nici miros. Ieri am mâncat o ceapă întreagă și nu am simțit gustul. Am vrut să văd dacă lăcrimez, dar nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Shurubel la „Vorbește lumea”.

În aceste momente, prezentatorul se află acasă, în izolare la domiciliu, pentru următoarele 14 zile. Cosmina Păsărin îi va ține locul în emisiune, alături de Bogdan Ciudoiu.

„Am dezinstalat jocurile și mi-am cumpărat o carte. Am început să fac shopping online. Soția mea este plecată”, a mai spus vedeta.

Zilele trecute, Adela Popescu a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar acum colegul său, Andrei, se află în aceeași situație.

Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost infectată cu COVID-19

Soția lui Radu Vâlcan se află în izolare la domiciliu și așteaptă cu mare nerăbdare să se întoarcă pe micul ecran. Adela Popescu a mărturisit că a avut două zile mai grele, însă acum starea ei de sănătate s-a mai îmbunătățit.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce”, a declarat vedeta.

Libertatea