Simona Halep va evolua și la dublu la Indian Wells. Pe cine o va avea parteneră

Simona Halep va evolua și la dublu la Indian Wells. Pe cine o va avea parteneră

Simona Halep, 30 de ani, 17 WTA, va participa la Indian Wells, SUA, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, unde o avea avea parteneră pe românca Elena Gabriela Ruse, informează News.ro.

Simona Halep şi Elena-Gabriela Ruse au primit un wildcard pentru proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells și vor juca în primul tur cu perechea Darija Jurak/Andreja Klepac (Croaţia/Slovenia), cap de serie numărul 7.

Simona Halep evoluează pentru prima dată la dublu din martie, de la turneul de la Miami, unde a avut-o coechipieră pe germanca Angelique Kerber.

În aceeaşi probă este înscrisă şi Raluca Olaru, în echipă cu Nadia Kicenok din Ucraina. Adversarele lor din prima manşă sunt americancele Asia Muhammad şi Jessica Pegula.

O altă echipă cu o jucătoare română, Irina Begu şi Renata Voracova din Cehia, va da piept în primul tur cu cuplul Leylah Fernandez/Cori Gauff (Canada/SUA).

Simona Halep, Gabriela Ruse şi Irina Begu vor evolua şi la simplu la Indian Wells, turneu care începe miercuri.

Elena Gabriela Ruse / FOTO: Hepta

Cel mai bine clasată jucătoare din România, locul 17 WTA, Simona Halep va juca la simplu direct în turul la Indian Wells împotriva câștigătoarei partidei Marta Kostyuk – Shuai Zhang.

Turneul de la Indian Wells va avea loc în perioada  6 – 17 octombrie.

FOTO: EPA

Libertatea