Smiley a răbufnit în mediul online. Mesajul neașteptat al cântărețului: „Până când?”

Smiley a răbufnit în mediul online. Mesajul neașteptat al cântărețului: „Până când?”

Smiley a atras atenția cu cel mai recent mesaj postat pe contul lui de Facebook. Cântărețul s-a adresat celor care comentează în necunoștință de cauză și critică pe rețelele de socializare atunci când el sau iubita lui, Gina Pistol, postează diverse fotografii în mediul online.

Artistul nu mai suportă hate-ul pe care îl primește din ce în ce mai des în mediul online. „Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe Facebook.

Fanii lui de pe Facebook au răspuns prin comentarii. Unii au fost de acord cu el, alții au avut opinii diferite. „Eu sunt o ciudată. Cred că toți suntem buni. Și cred că viața, uneori, ne face ne-buni și nebuni. Dar nu putem da vina pe viață – nici nu-i putem lăsa pe alții, mai ales pe cei din virtual, să aibă grijă de sufletul nostru. Eu cred că avem nevoie de o cură de reamintire că… suntem buni! Și că avem voie să punem seara capul liniștiți pe pernă, fără prea multe dueluri online pe conștiință! (…)

Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley?

Nu putem să fim pe placul tuturor, iar fiecare om are opinia lui vizavi de anumite aspecte și e liber să se exprime cum poate sau cum a fost educat. (…)

Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nici o treaba cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate. (…)

Sper că ce se petrece acum în lume să ne trezească din somnul nedorit și să căutăm adevărata cale ce ne-a fost hărăzită-n viață. Mulțumesc pentru tot ce postați. Sănătate și toate clipele să vă fie plăcute lângă cei ce vă sunt dragi”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui pe Facebook.

Libertatea