Soția lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de fake-news: „Nu a fost găsit inconștient. A căzut și nu a dorit să fie internat”

Soția lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de fake-news: „Nu a fost găsit inconștient. A căzut și nu a dorit să fie internat”

Soţia lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a postat luni dimineață pe pagina de Facebook a artistului și a susținut că acesta nu a fost găsit inconştient, cum a declarat fostul său impresar sâmbătă, 10 iulie, ci a căzut. Elena Sinulescu a scris că „fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false”.

Elena Sinulescu a început postarea pe Facebook prin a preciza că nu a dorit să mediatizeze starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, dar „situația impune câteva precizări”.

„În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată”, a povestit soția lui Benone Sinulescu.

Aceasta a explicat că „în dimineața zilei de joi, 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat”.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

Soția lui Benone Sinulescu:

Relatarea soției artistului a continuat: „în ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”.

Elena Sinulescu l-a acuzat apoi pe fostul impresar al artisului de fake-news: „În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni””.

„Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl consideră o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta”, a mai precizat soția artistului.

Benone Sinulescu a ajuns la spital, după ce a fost găsit inconștient în casa lui din județul Arad, după cum a declarat sâmbătă, 10 iulie, la Știrile TVR, fostul impresar al artistului.

Benone Sinulescu a fost dus inițial la un centru de îngrijiri paliative de lângă Arad, iar sâmbătă a fost transferat la Spitalul Județean Arad, au confirmat, pentru Libertatea, surse din unitatea medicală.

Libertatea