Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție la tribunal. Prezentatorul de la Kanal D ajunge mâine în fața judecătorilor

Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție la tribunal. Prezentatorul de la Kanal D ajunge mâine în fața judecătorilor

Christian Sabbagh va ajunge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor, după ce soția sa a cerut ordin de protecție. Prezentatorul de la Kanal D este chemat la tribunal de actuala soție, Iulia Sabbagh.

Soția prezentatorului TV a cerut ajutorul judecătorilor pentru a emite un ordin de protecție. Christian Sabbagh va merge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor. Cea care l-a dat pe mâna instanței este chiar actuala sa parteneră de viață, Iulia Sabbagh, care a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile, potrivit informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, anunță Spynews.

Până la acest moment nu se cunoaște motivul pentru care femeia a decis să ceară ordin de protecție, mai ales că nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme. Acest document se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol.

Conform legii, „ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii:a) evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;b) reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.c) limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;

d) cazarea/plasarea victimei, cu acordul acesteia, şi, după caz, a copiilor, într-un centru de asistenţă;e) obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;f) interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;g) obligarea agresorului de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere; Această obligație nu se aplică în prezent.h) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima;i) obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute;j) încredinţarea copiilor minori sau stabilirea reşedinţei acestora.Alin 3 – Prin aceeaşi hotărâre, instanţa poate dispune şi suportarea de către agresor a chiriei şi/sau a întreţinerii pentru locuinţa temporară unde victima, copiii minori sau alţi membri de familie locuiesc ori urmează să locuiască din cauza imposibilităţii de a rămâne în locuinţa familială”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Christian Sabbagh și Iulia, soția sa

Prezentatorul de la Kanal D a cunoscut-o pe Iulia în perioada în care el era căsătorit cu Louise, fosta soție. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 19 ani, cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp.

Christian Sabbagh este tatăl a patru copii și se află la cea de-a treia căsnicie.

Libertatea