Speak și iubita Ștefania, la un pas să fie arestați în America. „Era să rămânem acolo, să ne pună cătușe”

Speak și iubita Ștefania, la un pas să fie arestați în America. „Era să rămânem acolo, să ne pună cătușe”

De mai bine de o săptămână de zile Speak și iubita Ștefania se află în America. Cei doi vizitează locuri inedite din New York și fac poze în cele mai neașteptate colțuri. Recent, ei au povestit cum au fost la un pas să fie arestați.

Pe rețelele de socializare Ștefania, care a apărut pe un panou publicitar în Times Square, a fost prima care a făcut dezvăluirea.

„Era să rămânem acolo, să ne ia oamenii ăia, să ne pună cătușe”, a spus Ștefania în mediul online.

Cel care a povestit cu lux de amănunte întregul incident a fost Speak. Cântărețul și Ștefania au fost opriți de poliție chiar pe aeroport, imediat după ce au coborât din avion.

Li s-a cerut documentele, iar oamenii legii au făcut o serie de investigații. Aceștia credeau că Speak figurează ca cetățean american.

„Ajunsesem, trebuia să ne luăm bagajele, eram la vamă și ăla de acolo mi-a zis să închid portița aia de dă la ghișeu și să pun zăvorul. Și după mi-a zis să mergem în birou că vor colegii lui să vorbească cu noi.

Când am auzit de birou, gata, am zis că nu e bine. Și mergem într-o sală de așteptare, unde erau toți dubioșii și după ne-au băgat în birou separat. După ce m-au băgat pe mine, a venit o fată și a luat-o și pe Ștefania. Atunci recunosc că m-am speriat puțin, nu mi s-a mai întâmplat asta, de 1000 de ori am mai intrat.”, a declarat Speak, potrivit spynews.ro.

„Atunci mi-au zis că figurez că cetățean american, deși eu nu sunt, și am plecat din America de mult și n-am mai venit și vor să vadă care e treaba.

Că cică de ce ne-am luat un singur bilet și i-am zis că ne-am luat dus-întors și după au început întrebările: câți bani am în buzunar, am zis că n-am deloc cash, doar carduri, că cică trebuie să am și am zis că o să scot și altele”, a completat artistul, după cele întâmplate.

Libertatea