Summer Well 2022, al treilea festival anunțat pentru anul următor. Când și unde va avea loc

Summer Well 2022, al treilea festival anunțat pentru anul următor. Când și unde va avea loc

După Neversea și Untold, Summer Well este cel de-al treilea festival anunțat pentru anul 2022. Acesta va avea loc în al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Știrbey din Buftea, transmit organizatorii într-un comunicat oficial.

Tot ei promit pentru cea de-a unsprezecea ediție a Summer Well multe scene, un line-up surprinzător, o scenă hip-hop mai mare și after party-uri cu nume mari ale muzicii electronice.

Artiști la Summer Well 2022

Prima trupă anunțată care va cânta la Summer Well 2022 este Arctic Monkeys. „Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artiști importanți pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor.”, a transmis John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Pe parcursul timpului, organizatorii vor anunța care sunt ceilalți artiști care vor concerta la Domeniul Știrbey din Buftea, între 12-14 august 2022.

Bilete la Summer Well 2022

Primele abonamente au fost deja puse în vânzare. Ele pot fi achiziționate de pe summerwell.ro, la prețul de 375 Lei + taxe de booking pentru o perioada limitată. 

Cum a fost la Summer Well 2021

Summer Well 2021 a debutat joi, 12 august 2021 cu un eveniment exclusiv: show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 și 14 august au adus pe scenele Summer Well nume internaționale importante precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), LImperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alături de o serie de artiști locali: The Kryptonite Sparks, Dimitris Bats și Hip Hop La Feminin.

Night Picnic a avut loc în ziua de duminică, pe 15 august, când pe scena a urcat Orchestra Simfonică București.

Libertatea