SURSE: Fane Văncică, interlopul care a lovit cu sălbăticie o femeie, a fost săltat de polițiști de pe Otopeni

SURSE: Fane Văncică, interlopul care a lovit cu sălbăticie o femeie, a fost săltat de polițiști de pe Otopeni

Fane Văncică, individul care și-a bătut cu bestialitate iubita, a fost ridicat seara trecută de polițiștii de frontieră de pe Aeroportul Otopeni, au declarat surse din anchetă pentru ziarul Libertatea. El a fost dus la Secția 16 de Poliție, unde a fost audiat.

Fane Văncică era căutat de 3 zile și a fost depistat seara trecută de polițiști pe Aeroportul Otopeni. Acesta se întorcea din italia.

„În seara de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului”, a transmis în această dimineață Poliția Capitalei.

Fane Văncică a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție provizoriu, emis în data de 30 august a.c. pe numele acestuia.

Astăzi, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție (pentru o perioadă de 6 luni).

Văncică a fost filmat de o a treia persoană, iar filmarea a ajuns pe rețeaua de socializare. Polițiștii au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de 5 zile.

Văncică și-a recunoscut fapta, spunând că „era beat și nu și-a luat nici pastilele”, alături de mai multe declarații despre violență împotriva femeilor, într-un video publicat tot pe TikTok.

Filmarea a fost realizată în luna mai a acestui an. În imaginile disponibile pe rețelele sociale până luni seară, după care au fost șterse, Văncică lovește de mai multe ori o femeie cu piciorul – în cap, în spate și în abdomen, în timp ce femeia stă întinsă pe jos, în genunchi. La un moment dat, el îi toarnă o găleată de apă în cap.

Fane Văncică, pe numele său adevărat Cami Niță, a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani, faptă pentru care a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Libertatea