Tensiuni între Mihai Petre și Elwira la „Asia Express”. Connect-R a fost șocat. „Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”

Tensiuni între Mihai Petre și Elwira la „Asia Express”. Connect-R a fost șocat. „Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”

Ediția de duminică seara, Asia Express sezonul 4, a fost una plină de provocări pentru concurenți.  Tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților din Asia Express. Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a țipat la Elwira, gest care a surprins celelalte echipe.

Primele echipe care au reușit să transporte țiparii în siguranță au pornit spre Irina Fodor, însă situație nu este atât de plăcute pentru cei care au rămas în urmă.

Cei mai demoralizați au fost Mihai Petre și soția lui pentru că la proba au văzut alte trei echipe ce le-au dat de înțeles că se află pe ultimele locuri.

„Am ajuns târziu!”, a spus Mihai Petre.

Dorința de a termina sarcina cât mai repede a adus în cuplul lor replici acide. Concurentul s-a enervat foarte tare și a țipat la Elwira Petre.

„Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?”, i-a spus concurentul Elwirei.

„Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”, a mărturisit Connect-R, după ce l-a auzit pe Mihai Petre.

După o „ceară” minoră cu soția lui, cei doi au reușit să se urce într-o mașină care îi va duce cât mai aproape de destinație.

„Elwira, fii și tu atentă la ce vorbesc, te rog frumos! Deci ăla ne ducea cu mașina rapid acolo”, a mai zis Mihai Petre.

„Nu am vrut să pierd timpul”, a dezvăluit Elwira la a1.ro.

Libertatea