Tily Niculae și-a deschis sufletul în fața fanilor. Ce a făcut împreună cu soțul ei. „Nu mai ştiu ce înseamnă ‘noi doi’”

Tily Niculae și-a deschis sufletul în fața fanilor. Ce a făcut împreună cu soțul ei. „Nu mai ştiu ce înseamnă ‘noi doi’”

Tily Niculae este una dintre vedetele active în mediul virtual, iar aproape zi de zi, aceasta își ține la curent fanii cu tot cee ace face. De data asta, actrița, mamă a doi copii, a dezvăluit faptul că a reușit în sfârșit, să plece împreună cu soțul ei într-o vacanță, după mulți ani în care nu au mai fost doar ei doi.

„Dis de dimineaţă găteam, făceam curat, am dezinfectat băile, am schimbat aşternuturile şi sperăm să nu înceapă Popescu cu: <<Hai, femeie! Pleacă avionul şi noi nu am ajuns la aeroport>> Ce vreau să spun este că suntem în Alberobello.

N-am pierdut nici avionul şi am lăsat şi casa şi copiii în regulă. Soţu’ de jumătate de an îmi tot spune să plecăm, să plecăm! Noi doi. Nu mai ştiu ce înseamnă ‘noi doi’. Formulă completă, în trei, dar mai nou în patru de dimineaţă şi până seara.

Ne-am hotărât… fiindcă până la noi patru am fost noi doi. Şi nu trebuie să uităm. Niciodată!

Însă nu am luat în calcul faptul că orice poate interveni. Şi a intervenit! O mare răceală pe capul lui Răducu şi nopţi nedormite pentru mine. Obosită da fericită! Am vorbit cu Popescu, ne-am făcut planuri, ne-am plimbat şi o să ne tot plimbam zilele acestea.

Însă piesa de rezistenţă nu este faptul că mergem la restaurant şi chiar povestim, ne simţim bine, ci faptul că voi reuşi să dorm şi eu o noapte fără să mă trezesc!

Yha! Mulţumim bunicilor, vecinilor care ne-au ajutat să ne organizăm ( şcoală, activităţi, supraveghere copii) şi astfel să putem să ne revedem de viaţă!

Cică dacă vrei se poate. Acum mă întreb ce m-a reţinut 10 ani să refuz să plec?”, povesteşte Tily.

 „Ne-am trezit de dimineaţă şi ne-am plimbat. Tare frumos, tare bine! Casele originale numite „Trulli” (din Alberobello au fost înscrise în anul 1996 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO).

Istoria acestui oraş datează din a două jumătate a secolului al 16-lea când câţiva fermieri au primit acordul familiei feudale Acquaviva, Conti de Conversano, să-şi construiască aici locuinţe.

 Oraşul în sine, situat la 50 km de Bari, este destul de mic având sub 12.000 de locuitori şi este minunat”, a povestit Tily Niculae pe contul de socializare.

Libertatea