Top 10 parfumuri bărbătești pentru sezonul toamnă-iarnă

Top 10 parfumuri bărbătești pentru sezonul toamnă-iarnă

Parfumul este acel detaliu care te ajută să îți faci o impresie despre cineva. Dacă persoana pe care o întâlnești pentru prima oară miroase bine, atunci șansele ca impresia să fie una bună cresc considerabil. De altfel, pentru mulți oameni contează foarte mult să miroasă bine. Este un fel de „accesoriu” care nu se demodează niciodată. Și în plus, parfumurile pot spune foarte multe despre personalitatea cuiva.

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Parfumurile și importanța lor

Un parfum bărbătesc poate inspira multe lucruri. De la eleganță, sensibilitate, spirit activ sau un miros fresh, ca de „acasă”, acest detaliu contează enorm pentru unele femei.

Și nu puțini sunt bărbații care dețin o colecție impresionantă de parfumuri. Există parfumuri de bărbați pentru fiecare ocazie: eveniment special, birou, activități în aer liber sau parfumul casual de zi cu zi, nici prea puternic, dar nici de trecut cu vederea.

De fapt, personalitatea unei persoane și felul în care aceasta este percepută de ceilalți au legătură cu mirosul acelei persoane. Memoria olfactivă este extrem de puternică și probabil ți s-a întâmplat să ți se activeze anumite amintiri atunci când ai simțit un anume miros.

Asociem persoanele cu anumite mirosuri și acestea au o mare conexiune cu anumite părți din creier. De aceea, te simți ca acasă atunci când simți mirosul persoanei iubite sau te cuprinde un dor de copilărie când miroși prăjituri de casă.

Top 10 parfumuri bărbătești pentru sezonul toamnă-iarnă

Dacă vrei să faci un cadou senzațional bărbatului de lângă tine, tatălui sau celui mai bun prieten ori chiar șefului tău, aceste parfumuri de bărbați sunt ideale.

Nu doar că se potrivesc perfect pentru sezonul care vine, dar sunt persistente și vor întoarce, cu siguranță, capete.

Câteva idei de parfumuri bărbătești pentru sezonul toamnă-iarnă includ faimoasele branduri Calvin Klein, Hugo Boss sau Moschino.

În sezonul rece, se poartă parfumurile bărbătești lemnoase, cu o notă de dulceață sau de tabac.

Aceste parfumuri sunt potrivite pentru bărbații care merg zilnic la birou sau au întâlniri de afaceri. Emană masculinitate și forță, fiind ideale pentru bărbații adulți.

Dacă ești în căutare de un parfum fresh de toamnă-iarnă, pentru un bărbat activ și care obișnuiește să petreacă mult timp în natură, atunci aceste parfumuri fresh sunt cadoul perfect.

Parfumuri bărbătești cu care nu dai greș niciodată

Printre parfumurile iconice bărbătești se numără Paco Rabanne 1 Million, acest parfum emblematic cu care nu ai cum să dai greș. Potrivit pentru orice fel de bărbat și care se mulează pe orice fel de gusturi, acest parfum nu este degeaba unul dintre cele mai populare

Paco Rabanne 1 Million

Un alt parfum la fel de popular este Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso, un parfum atrăgător cu care nu ai cum să dai greș. Are un caracter unic și o persistentă foarte mare. Are note de lemn de santal, așa că dacă îți place acest miros, probabil este alegerea perfectă pentru partenerul tău.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso

Printre primele alegeri când vine vorba despre parfumuri se numără cu siguranță și Acqua di Rio Profondo – Armani, cu un parfum acvatic și aromatic, ideal pentru bărbatul modern.

Acqua di Rio Profondo – Armani

Un alt parfum emblematic pentru bărbați este Fahrenheit – Dior. Un parfum pe care nu prea îl poți uita ușor și care lasă în urmă note puternice. Are note de mandarină, lemn și piele, ideale pentru bărbații care iubesc aventura și spiritul liber.

Fahrenheit – Dior

Dacă bărbatul din viața ta căruia vrei să îi faci un cadou este puțin mai elegant și așezat, parfumul ideal pentru el este L’Homme – Yves Saint Laurent, un clasic.

L’Homme – Yves Saint Laurent

Acest parfum este ca un magnet pentru succes. Lejer, elegant, floral lemnos dar cu acorduri fresh, mirosul său îl va cuceri pe loc și va deveni, cu siguranță, parfumul său favorit.

Și pentru pasionații de aventură, bărbații care nu pot sta locului nicio secundă, sunt misterioși, sexy și pasionali, Sauvage – Dior este alegerea cu care nu vei da greș.

Sauvage – Dior

Are note condimentate cu extract de vanilie și oferă un miros senzual, misterios și un aer enigmatic, exact ca Johnny Depp, imaginea acestui parfum.

Invictus Legend – de la Paco Rabanne este la fel de legendar ca toate cele mai de sus. O alegere cu care nu vei da greș. Este un parfum captivant, lemnos aromatic și cu note fresh. Încă de la lansare, a cucerit inimile multor bărbați, care s-au îndrăgostit de el ca parfum de zi cu zi, dar și pentru ocazii mai speciale.

Invictus Legend – de la Paco Rabanne

Parfumuri arăbești pentru bărbați

Dacă bărbatul din viață ta este misterios și apreciază mirosurile puternice, care întorc capetele, atunci poți apela cu încredere la parfumuri arăbești pentru bărbați.

Ele nu numai că persistă, dar au un miros aparte pe care fie îl placi, fie îl urăști. Dacă ești din categoria celor care îl iubesc, iată câteva sugestii de parfumuri arăbești deosebite.

Această apă de parfum Lattafa, Al dur Al Maknoon este cadoul ideal pentru bărbatul misterios, plin de pasiune și care țintește mereu succesul. Este parfumul ideal pentru bărbații care știu ce vor și nu se feresc să lupte pentru un ideal.

Apă de parfum Lattafa, Al dur Al Maknoon

Mirosul persistă, fiind discret, dar ușor de observat și admirat. O singură pulverizare este suficientă pentru toată ziua, iar complimentele vor veni garantat.

Parfumul arăbesc OUD Intense pentru bărbați nu doar că are un preț accesibil, dar este foarte intens și plăcut.

Parfumul arăbesc OUD Intense

Mireasma orientală a parfumul va fi, cu siguranță, apreciată de un bărbat care este fanul calității și rafinamentului. Se potrivește unui domn elegant și sobru, iar dacă bărbatul căruia vrei să i-l oferi cadou are toate aceste calități, atunci nu vei da greș.

Acest parfum arăbesc, Ahmad Fresh, are o notă ușor fructată, un miros tropical, dulceag și aerat.

Parfum arăbesc, Ahmad Fresh

Ca note de vârf se evidențiază mărul verde, ananasul, bergamota și coacăzele negru, iar ca note de mijloc se simt iasomia, trandafirul și patchouli, o combinație care dă impresia unui bărbat activ, sportiv și mereu în mișcare.

Parfumul fresh se poate purta în orice perioada a zilei, fiind extrem de versatil și ușor de purtat.

De asemenea, are ca note de bază mosc, ambra și vanilie, o combinație absolut delicioasă.

Nu uita că fiecare persoană are propriul miros distinct. De fapt, pH-ul unei persoane influențează felul în care un parfum va mirosi pe pielea lui. Încearcă să alegi un parfum ușor de purtat, iar cele de mai sus nu doar că sunt accesibile, dar sunt cele mai cunoscute și frecvent purtate parfumuri de bărbați în sezonul toamnă-iarnă.

Citește și: Flori pe care să le plantezi toamna

Libertatea