Trei oameni au murit și alți doi, la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon la un festival de muzică din Michigan

Trei oameni au murit și alți doi, la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon la un festival de muzică din Michigan

Trei bărbați care participau la un festival de muzică country din sudul statului Michigan au fost găsiți sâmbătă fără suflare într-o rulotă. Alți doi bărbați din vehicul au fost resuscitați și transportați de urgență la spital, a anunțat poliția americană, care suspectează că cei cinci s-au intoxicat cu monoxid de carbon, potrivit CNN.

Conform autorităților, cei doi bărbați găsiți în viață au fost în stare critică și au primit tratament pentru otrăvirea acută cu monoxid de carbon.

Salvatorii au intervenit în urma unui apel la serviciul de urgență sâmbătă, în jurul orei 13.30, care anunța că persoanele din rulotă nu mai răspundeau. Grupul era la un camping din Woodstock Township în timpul Festivalului Faster Horses, un festival de muzică country, care ține mai multe zile.

„Apelul a fost dat de un prieten de-al celor cinci bărbați, care a fost îngrijorat că nu mai știe nimic de ei”, a spus poliția.

Poliția investighează „incidentul tragic” ca suspiciune de expunere la monoxid de carbon de la un generator aflat în apropierea rulotei.

Libertatea