Trei reguli de purtare a șosetelor

Trei reguli de purtare a șosetelor

Te consideri un adept dedicat al modei sau o persoană care ține mereu cont de regulile de vestimentație? Când vine vorba de atitudinea ta față de normele comune ale stilului, alegerea șosetelor poate fi destul de revelatoare.

Îndrăznești să porți șosete cu sandale? Te plimbi confortabil prin birou purtând încălțăminte nepotrivită? Ești hotărât cu privire la cantitatea de tibie vizibilă între șosetă și pantalon atunci când îți incrucisezi picioarele?Indiferent că ești un nonconformist ce încalcă mereu regulile sau un adevărat discipol de stil, trebuie să cunoști regulile pentru a le respectă (sau pentru a agita puțin lucrurile). Citește, în rândurile următoare, 3 dintre cele mai importante reguli de purtare a șosetelor.

1. Culoarea sosetei contează.

Regulile care guvernează culoarea sosetei sunt surprinzător de nuanțate. De la reglementări de modă veche până la stilul simplu din zilele noastre, există multe linii directoare de luat în considerare atunci când selectezi o nuanță de șosete potrivită. Fie că este vorba de o pereche de sosete de calitate pentru barbati pentru un costum sau de o pereche de șosete de damă pentru o ținută casual, culoarea este întotdeauna esențială.

Potrivit stiliștilor, șosetele albe sunt considerate inacceptabile în orice context non-sportiv. Asta înseamnă că șosetele albe ar trebui asociate doar cu pantaloni scurți de fotbal, tenis, rugby sau de fitness și nu ar trebui să fie văzute niciodată în afară unui teren de sport sau a unei săli de fitness.

De asemenea, culoarea șosetelor nu ar trebui să fie niciodată identică cu cea a pantofilor; culoarea șosetelor trebuie să se potrivească cu pantalonii, nu cu încălțămintea.

2. Sandalele nu pot fi purtate niciodată cu șosete

Această este probabil cea mai importantă regulă de purtare a șosetelor. Dacă ai vizitat vreodată o destinație turistică populară de vară, vei ști de ce. Purtarea sandalelor cu șosete are că rezultat o combinație estetică de neiertat, care nu are nicio treaba pe un picior care se respectă.

Totuși, această regulă nu a existat întotdeauna. Cele mai vechi șosete descoperite vreodată, care datează din 250-420 d. Hr., au prezentat degete despărțite, sugerând că au fost purtate inițial cu sandale.

3. Nu poți purta o șosetă de un fel și cealaltă șosetă de un altfel

Acesta este un lucru pe care îl recomandăm, de fapt. Nu poți niciodată, în niciun fel, să porți o șosetă de un fel și cealaltă șosetă de un alt fel. De aceea, este important să ai întotdeauna cutia cu șosete din garderoba bine organizată și ordonată, în așa fel încât să nu întâmpini probleme în a găși o pereche completă de șosete. În cele din urmă, îți sugerăm să porți întotdeauna doar șosete de înaltă calitate, fabricate din materiale fine și rezistente, care să dureze în timp. Locul cel mai potrivit în care să găsești astfel de accesorii este magazinul online de sosete Insosete.ro, magazin online ce comercializează șosete pentru orice stil, personalitate și vârstă. .

Libertatea