Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 44 de kilograme. „Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez”

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 44 de kilograme. „Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez”

Invitatul lui Marius Manole săptămâna aceasta la Întrebarea mesei rotunde este Tudor Ionescu, cunoscutul cântăreț. Împreună își amintesc momentele de când erau copii și vorbesc cu sinceritate, emoție și umor despre sărbători și familie. De asemenea, artistul de la Fly Project a dezvăluit câte kilograme a slăbit în 4 ani.

În urmă cu 4 ani, artistul avea 104 kilograme, avea dificultăți de respirație, obosea mult și îi era din ce în ce mai greu. Cu o voință de fier, a reușit să slăbească 44 de kilograme și povestește la Întrebarea mesei rotunde despre această etapă și schimbare importantă din viața lui.

„Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez. N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani”, spune el.

Tudor își amintește, cu nostalgie și recunoștință, de anul în care bunicul lui i-a dăruit primul său instrument muzical și cum a început să fie interesat de muzică: “S-a prins că eu vreau să cânt. S-a dus la București, s-a urcat în avion și a mers la Moscova o zi. Mi-a cumpărat un acordeon cadou”.

„A trebuit să slăbesc, în primul rând pentru sănătatea mea. Nu am făcut sport, pentru că nu sunt un fan al sporturilor. Acum o să încep să fac mișcare. Nu mi-a fost niciodată bine când eram gras. Am început ușor, ușor. Dieta a fost tot ce a contat, adică este simplu.

Nu vrei să te îngrași, nu mănânci. Începi din a renunța ușor la alimentele care nu te ajută, cum ar fi carbohidrații”, a mărturisit recent Tudor Ionescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Libertatea