Tunsă scurt și îmbrăcată într-o rochie fabuloasă. Apariția notabilă a lui Sharon Stone la Cannes 2021

Tunsă scurt și îmbrăcată într-o rochie fabuloasă. Apariția notabilă a lui Sharon Stone la Cannes 2021

„Regina de la Cannes 2021”. Așa a fost supranumită Sharon Stone de către site-ul laineygossip.com după apariția actriței pe covorul roșu al Festivalului de film de anul acesta. Tunsă scurt și îmbrăcată într-o rochie fabuloasă, bleu, vedeta a impresionat.

Actrița în vârstă de 63 de ani a participat la proiecția filmului „The Story of my wife” în cadrul celei de-a 74-a ediții a Festivalului de film de la Cannes 2021. Și-a făcut apariția pe covorul roșu și imediat toate camerele de filmat și aparatele de fotografiat au fost ațintite asupra ei.

Sharone Stone a fost lăudată de toate site-urile de specialitate pentru alegerea vestimentară făcută. A îmbrăcat o rochie bleu ciel din tulle, plină de flori viu colorate creată de celebra casă de modă Dolce & Gabanna.

Actrița e tunsă scurt, așa că și-a aranjat părul destul de simplu. Nici în ceea ce privește bijuteriile nu a exagerat, a purtat doar o pereche de cercei.

Sharon Stone a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, a socializat cu colegii săi invitați la eveniment.

Recent, Sharon Stone a dezvăluit în cartea sa biografică că un medic chirurg i-a mărit sânii fără să îi ceară voie.

Vedeta din „Basic Instinct” spune că după ce s-a trezit din anestezia generală, și-a dat seama că sânii ei erau mai mari, iar chirurgul i-a spus că a luat decizia de a-i face augmentare pentru că a considerat că „ar arăta mai bine cu sâni mai mari și îmbunătățiți”.

Foto: Hepta

Libertatea