Un bărbat a murit în timp ce încerca să-și îngroape iubita, după ce tocmai o ucisese, în SUA

Un bărbat a murit în timp ce încerca să-și îngroape iubita, după ce tocmai o ucisese, în SUA

Mai puțin de 200 de oameni trăiesc în Trenton, Carolina de Sud, unde o crimă zguduie comunitatea. Joseph McKinnon, 60 de ani, și-a ucis inițial partenera de viață, Patricia Dent (65 de ani). Americanul a făcut atac de cord când să-i facă trupul dispărut, a relatat Daily Mail.

Vecinii au sunat la 911 pentru că McKinnon zăcea fără viață în curte. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani. 

În apropierea individului au găsit o groapă proaspăt săpată. În interior: trupul neînsuflețit al Patriciei Dent, învelit în saci de gunoi.

Potrivit autopsiei, femeia a murit sugrumată, iar McKinnon a suferit un atac de cord, în timp ce încerca să îngroape cadavrul.

„S-a confirmat: cauza morții domnului McKinnon este un eveniment cardiac. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare”, a explicat legistul David Burnett.

„Este un coșmar. O mare parte din mine a dispărut și acum trebuie să trăiesc cu asta”, a declarat Patricia Briggs, sora geamănă a femeii, pentru presa americană.

Foto: Crimes and Consequences Podcast

Libertatea