Un bărbat din Thailanda a locuit cu cadavrul soției sale timp de 21 de ani: „N-am putut accepta pierderea”

Un bărbat din Thailanda a locuit cu cadavrul soției sale timp de 21 de ani: „N-am putut accepta pierderea”

Ceea ce sună ca un film de groază este, de fapt, o poveste de dragoste fără sfârșit. Fostul ofițer Chan Chanwatcharakarn, 72 de ani, nu a suportat să fie despărțit de iubirea vieții lui. Intenționa să rămână cu cadavrul soției sale până la moartea lui. Povestea a fost publicată, pe Facebook, de o fundație thailandeză și preluată de ziarul Heute.

În 2001, soția lui Chan a murit din cauza unui anevrism cerebral. După decesul ei, bărbatul a adus trupul femeii la un templu din Nonthaburi pentru a fi îndeplinite ritualurile budiste. Cu toate acestea, fostul ofițer nu a incinerat trupul soției sale, „fiidcă nu am putut accepta pierderea”.

Chan a pus corpul fără viață într-un sicriu și l-a luat acasă, la Bangkok. Timp de 21 de ani, „i-am povestit despre problemele mele de parcă ar fi fost încă în viață”.

În cele din urmă, bărbatul, care locuia într-o casă dărăpănată, din beton, a cerut ajutor la Fundația Petchkasem Krungthep, care a preluat sicriul. 

„Demonstrație de iubire eternă”

Fundația l-a ajutat să organizeze o înmormântare, care a avut loc la un templu din Bangkok, la sfârșitul lunii aprilie.

Omul și-a luat rămas bun de la partenera sa, după ce a păstrat rămășițele ei timp de mai bine de două decenii, în ceea ce el a descris drept „o demonstrație a iubirii eterne”.

Cenușa femeii a fost pusă într-o urnă, pe care Chan a spus că o va păstra până la moarte. 

Libertatea