Un document fals anunță reluarea furnizării apei calde în Ploiești. Consiliul Județean a sesizat Poliția

Un document fals anunță reluarea furnizării apei calde în Ploiești. Consiliul Județean a sesizat Poliția

Documentul a început să circule joi în spațiul public și anunță reluarea furnizării agentului termic în Ploiești, din dispoziţia preşedintelui CJ, Iulian Dumitrescu, notează Agerpres.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS”, se arată într-un comunicat al CJ.

Documentul anunţă că preşedintele CJ a emis „prezenta dispoziţie” ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20:00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.

CJ Parhova a precizat că cele două documente au fost înaintate IPJ Prahova pentru proceduri legale, având în vedere „prejudiciul de imagine adus instituției publice, cât și pentru dezinformarea creată în spațiul public”.

De o lună, aproximativ 130.000 de ploieşteni, adică mai mult de jumătate din populația orașului, nu beneficiază de apă caldă, după ce operatorul a sistat serviciul pentru începerea reparaţiilor de strictă necesitate la Cazanul de Apă Fierbinte 2.

Conducerea societății Termoficare Prahova a anunțat că furnizarea apei calde, în sistem centralizat, va fi oprită pentru cel puțin 30 de zile.

Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, instituția sfătuiește cetățenii să acceseze site-ul oficial al Consiliului.

Libertatea