Un meci de baseball, întrerupt în SUA de focuri de armă. Patru persoane, împușcate în afara stadionului

Un meci de baseball, întrerupt în SUA de focuri de armă. Patru persoane, împușcate în afara stadionului

Patru persoane au fost împușcate în apropierea unui stadion unde avea loc sâmbătă un meci de baseball la Washington, SUA. Meciul a fost întrerupt, a indicat poliţia, precizând că nu mai există niciun pericol, notează AFP, citată de Agerpres.

În momentul în care s-au auzit focurile de armă avea loc repriza a șasea a partidei de baseball, iar fanii și jucătorii au încercat să se adăpostească.

După câteva minute, echipa Washington Nationals a scris pe Twitter că „în exterior a fost raportat un schimb de focuri” şi a îndemnat suporterii să părăsească stadionul.

Poliția a anunțat inițial că două persoane au fost împuşcate în afara stadionului.

Ulterior, poliția a anunţat că „alte două victime asociate incidentului au ajuns la spital pentru a le fi tratate rănile cauzate de gloanţe”.

Conform The Washington Post, care citează poliția locală, în urma schimbului de focuri, un bărbat a fost împuşcat în picior şi o femeie, în spate, iar rănile nu le-au pus vieţile în pericol.

Meciul de baseball dintre Washington Nationals și San Diego Padres nu a mai fost reluat, el urmând a se disputa duminică.

FOTO: EPA

Libertatea