Un medic militar ucrainean și-a cerut iubita de soție pe front. „În ciuda războiului, oamenii continuă să se iubească. Știu pentru ce luptă și cine apără”

Un medic militar ucrainean și-a cerut iubita de soție pe front. „În ciuda războiului, oamenii continuă să se iubească. Știu pentru ce luptă și cine apără”

Potrivit paginii de Facebook a Unității Militare 3028 a Gărzii Naționale a Ucrainei, Vladimir, un medic militar care servește în regiunea Kiev, și-a cerut iubita în căsătorie pe câmpul de luptă.

Îmbrăcat în uniforma militară, Vladimir i-a cerut mâna Annei în mijlocul tranșeelor. Emoționat, bărbatul i-a oferit alesei sale un buchet de trandafiri albi și inelul: „Ești dragostea mea, frumusețea mea și nu te voi da nimănui. Vrei să fii soția mea?”.

În cadru, înregistrat într-o pădure, se vede un vehicul militar camuflat în vegetație și o cisternă.

Anna a spus „da”, sărind în sus de bucurie, iar viitorii soți s-au sărutat pătimaș. „Vova al meu reușește întotdeauna să-mi facă surprize incredibile. Îl iubesc foarte mult și aștept cu nerăbdare nunta noastră după victorie. Pentru că va fi victorie”, a spus viitoarea mireasă.

„Astfel de evenimente, în timp ce ei servesc pentru patria noastră, sunt un prilej de a arăta că, în ciuda războiului, oamenii continuă să iubească și știu pentru ce luptă și pe cine apără”, a transmis Garda Națională.

Garda Națională a Ucrainei (NGU) este componenta de rezervă a Forțelor Armate din Ucraina. Funcționează sub jurisdicția Ministerului de Interne și a fost restabilită pe 13 martie 2014, pe fondul tensiunilor crescânde din estul țării.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Libertatea