Un muncitor de la Hidrocentrala Porțile de Fier s-a electrocutat în timp ce lucra la un transformator. ITM face verificări

Un muncitor de la Hidrocentrala Porțile de Fier s-a electrocutat în timp ce lucra la un transformator. ITM face verificări

Un bărbat care lucra la un transformator de la Hidrocentrala Porțile de Fier s-a electrocutat, vineri dimineața, și a fost transportat la spital cu arsuri de gradele II și III pe mâini. Inspectorii ITM fac verificări în acest caz, potrivit News Mehedinți.

Incidentul a avut loc în această dimineață la la Hidrocentrala Porțile de Fier I. Din primele informații, se pare că bărbatul ceruse unui coleg să oprească alimentarea electrică în zona unde urma să intervină, dar cel mai probabil bărbatul a uitat, iar omul a fost electrocutat.

Colegii aceștuia au sunat imediat la 112. Muncitorul s-a ales cu arsuri de gradul I și II șia fost transportat de urgență la spital.

„Starea pacientului este destul de gravă prezintă arsuri la ambele membre superioare, cel mai probabil va fi transportat într-un centru de îngrijire pentru arși”, a declarat Ramona Drulă, medic Serviciul Județean de Ambulanță.

În continuare se fac cercetări în caz. La fața locului sunt polițiști, inspectori ITM.

Este cel de-al doilea accident de muncă, înregistrat în interval de doar câteva zile în Mehedinți, după ce, săptămâna trecută, trei muncitori ai Șantierului Naval Orșova au fost răniți în urma unei explozii.

Libertatea