Un parlamentar ucrainean, implicat într-un caz de corupție, a murit în timp ce se afla într-un taxi

Un parlamentar ucrainean, implicat într-un caz de corupție, a murit în timp ce se afla într-un taxi

Anton Poliakov avea 33 de ani iar vineri dimineață a început să se simtă rău în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi, în Kiev, relatează Reuters, citând un comunicat de presă al poliției ucrainene. Parlamentarul era implicat într-o anchetă de corupție din domeniul apărării.

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost găsit inconștient în mașina care fusese oprită de un echipaj de poliție pentru încălcarea unor reguli de circulație.

”Bărbatului i s-a făcut rău într-un taxi, medicii din echipajul de urgență au încercat să-l resusciteze”, însă în cele din urmă au declarat decesul acestuia, se arată în comunicatul poliției.

Taximetristul a declarat că l-a preluat pe Anton Poliakov de lângă o stație de autobuz din apropiere de centrul Kievului, iar acesta a început să se simtă rău și s-a plâns că îi este greață.

Mașina va fi analizată de anchetatori, iar șoferul, audiat. De asemenea, „au fost găsite și confiscate obiecte de valoare, documente, un telefon mobil și bani”, au anunțat procurorii care au preluat cazul.

Anton Poliakov a fost ales în Parlament pe listele partidului Servitorul Poporului, devenind apoi independent.

Foto: Profimedia

Libertatea