Un poliţist din Giurgiu a cerut şefilor să-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de 160 de kilograme. Reacţia IPJ Giurgiu

Un poliţist din Giurgiu a cerut şefilor să-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de 160 de kilograme. Reacţia IPJ Giurgiu

Un poliţist din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun, invocând Ordonanța numărul 114/2018, cunoscută ca „Ordonanța lăcomiei”, informează publicaţia locală Giurgiu News şi G4media.

Tânărul poliţist a cerut superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme.

„Am onoarea să expun următoarele: Vă rog să aprobaţi repartizarea unui porc de Crăciun conform Ordonanţei nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul Rutier Giurgiu, aş dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Faţă de cele expuse, rog dispuneţi”, se arată în cererea agentului de poliţie

În solicitare, poliţistul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscută ca „Ordonanța lăcomiei”.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu au transmis pentru Libertatea că totul a pornit de la o glumă, care a fost luată de bună, iar în acest moment se fac verificări.

Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicăm faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodată, facem precizarea că nu exista nicio prevedere legală în acest sens.

IPJ Giurgiu:

Libertatea