Un star pop din Germania, după a aflat că tatăl său militar a fost ucis în războiul din Ucraina: „Am leșinat de durere”

Un star pop din Germania, după a aflat că tatăl său militar a fost ucis în războiul din Ucraina: „Am leșinat de durere”

Cântăreața Emilija Wellrock, 29 de ani, emană bucurie și bună dispoziție prin melodiile ei. Dar inima artistei de origine ucraineană e răvăsită de durere. Tatăl ei, Mihail, 51 de ani, a murit în luptând apărându-și pământul natal, scrie ziarul Bild.

„Un proiectil a explodat chiar lângă el. N-a avut nicio șansă”, relatează, profund marcată, Emilja. Tatăl ei, Mihail, lupta în războiul declanșat de Rusia în Ucraina alături de fratele ei. Bărbatul a murit în luptele din estul Ucrainei.

„Am leșinat de durere când am primit groaznica veste. Sunt devastată. Am vorbit cu tata la telefon cu câteva zile înainte să moară”, a povestit actrita și căntăreața consacrată în Germania.

Ea crede că și-a pierdut părintele „în ​​acest război fără sens” și regretă că nu a putut fi prezentă la înmormântarea părintelui ei, de la Suhodilsk, regiunea Luhansk.

„Călătoria ar fi fost prea periculoasă. Dar am reușit să trimit un mesaj vocal. Fratele meu l-a citit la ceremonie”, explică Emilja.

Emilija Wellrock spune că a traversat momente tulburi: Eram pe scenă și trebuia să fac oamenii fericiți, deși totul în mine era gol”.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia

Libertatea