Un tânăr român din Italia şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de iubita italiancă

Un tânăr român din Italia şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de iubita italiancă

Un român în vârstă de 20 de ani a vrut să pună capăt relaţiei pe care o avea cu o italiancă, în vârstă de 28 de ani, însă planul său l-a adus în atenţia autorităţilor, informează ştiridiaspora.

Tânărul de 20 de ani, care locuia în Perugia, regiunea Umbria, s-a gândit să-şi însceneze moartea, pentru a pune punct relaţiei pe care o avea cu o italiancă, în vârstă de 28 de ani.

Scenariul pus în practică de tânăr era că a murit, iar în urmă a lăsat un bilet de adio şi telefonul. Potrivit mesajului de adio imaginar, cel care îi găseşte telefonul să ia legătura cu iubita sa şi să-i transmită că el nu mai este în viaţă.

Astfel, tânărul a început să-i trimită femeii mesaje de pe telefonul său, însă se dădea drept altă persoană. Într-unul din mesaje, acesta îi spunea femeii de care voia să scape că a găsit din întâmplare telefonul la marginea unui râu, iar lângă aparat era şi un bilet de adio.

Ulterior, italianca a anunţat Poliţia, care l-a găsit pe tânărul român. Acesta a recunoscut în faţa anchetatorilor că a dorit să pună stop relaţiei.

Libertatea