Val de critici, după ce Iohannis a anunţat convocarea partidelor la Cotroceni abia săptămâna viitoare: „E urgență, dar vorbim săptămâna viitoare”

Val de critici, după ce Iohannis a anunţat convocarea partidelor la Cotroceni abia săptămâna viitoare: „E urgență, dar vorbim săptămâna viitoare”

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina de Facebook o parte din declaraţia sa în care a anunţat că va convoca partidele la Cotroceni abia săptămâna viitoare, iar reacţiile critice ale românilor nu au întârziat să apară.

Mesajul lui Klaus Iohannis a fost postat în jurul orei 18:40, iar după mai bine de o oră erau peste 8.000 de comentarii, marea majoritate fiind critice la adresa şefului statului.

„Săptămâna viitoare? E ca şi cum ne arde casa şi ne gândim aşa că poate săptămâna viitoare vor fi şi pompierii pregătiţi deci să-i sunam atunci. În business orice lider ar fi demis pentru o asa lentoare în managementul crizei”, scrie Amalia Sterescu.

Un alt român îi transmite şefului statului că mâine ar fi trebuit să fie consultările. „Dumneata esti liderul statului eşuat. Mâine trebuiau convocate consultările. Apropo, cine s-a gasit să vorbeasca de pandemie? Unul care a girat un meeting de 5.000 de oameni si care nu purta masca, unul care ne priveste de sus si ne invita la golf ca e ieftin”, spune şi Cristian Popescu.

Toate partidele sunt vinovate, mai puțin pee-nee-le. Am înțeles. E urgență, dar vorbim săptămâna viitoare.

Bogdan Mitrofan:

„Ajunge mai repede DSP-ul cu testarea la domiciliu decât te miști tu”, mai spune şi Eugen Erhan. „Eu zic sa convocati consultatrile dupa sarbatorile de iarna. Asa nu isi strica nimeni craciunul”, adaugă Dragoş Sancraian.

„Ne scuzați că vă stricăm concediul, domnule Președinte. Suntem noi, cetățenii, stiți, ăia care v-au votat stând la cozi, punându-ne speranțe în dumneavoastră. Poate până săptămâna viitoare vă gândiți și la noi”, îi transmite Dragos Moldovan.

Reacţiile de la postarea asta cred că sunt cel mai realist barometru al deciziilor pe care le-ai luat în ultima vreme.

Laurențiu Emil:

Guvernul Cîțu a picat, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 281 de voturi pentru, cu 47 mai multe decât era necesar.

Libertatea