Viața lui Nadine de când s-a mutat în Franța. Are o afacere de familie: „Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate”

Viața lui Nadine de când s-a mutat în Franța. Are o afacere de familie: „Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate”

În luna august s-a aflat că Nadine s-a mutat într-un sat din Franța. Vedeta, care și-a luat anul acesta Bac-ul, după ce a terminat liceul la fără frecvență, a decis să plece cu familia din România. Aceasta e mulțumită de viața pe care o duce acum, mai ales că deține și o afacere de succes.

După ani petrecuți în România, Nadine se află acum în Franța cu soțul și copilul lor. Schimbarea aceasta nu i-a prins bine doar băiatului, ci și ei. În emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, Nadine a declarat că decizia mutării a fost una gândită din timp, și-a dorit mult să ducă un trai mai bun decât cel din România.

Vedeta are chiar și o afacere pentru care face naveta Franța – România. E mulțumită de câștigurile financiare.

„Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate. Avem un business de familie, dar ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permis această relocare. Vreau să duc o viață mai bună ca cea dinainte. Îmi place să evoluez, detest plafonarea, ține de orgoliul personal. Detestam să am nevoie să-mi dea cineva un job, e musai să faci cursuri de business”, a spus Nadine la TV.

Pe lângă această mutare, Nadine e mândră și că anul acesta a obținut diploma bacalaureat. În plus, ea s-a înscris și la o facultate de psihologie. „Cea mai mare schimbare din viața mea a fost decizia de a mă întoarce la școală. Nu am crezut că va fi posibil ca la vârsta mea să fiu o tocilară notorie.

Până la o vârstă trăiești pentru tine, este splendid să treci prin fiecare etapă a vârstei și datorită vârstei am vrut să investesc în comunitatea mea. Din punctul meu de vedere aș fi putut să-mi deschid un salon de manichiură, dar sunt mai utilă dacă pun în slujba mea și a altora nevoia mea de a mă întoarce la școală”, a mai adăugat vedeta.

Libertatea