VIDEO | Accident cu un Ferrari la antrenamentele unei competiții auto din Ploiești. Șoferul a lovit alte două mașini

VIDEO | Accident cu un Ferrari la antrenamentele unei competiții auto din Ploiești. Șoferul a lovit alte două mașini

Șoferul unui Ferrari, care a încercat o întoarcere cu derapaj în cadrul antrenamentelor competiției auto nu a mai putut controla maşina şi a lovit două dintre mașinile parcate pe margine. Acesta a fost la un pas să lovească mai mulți spectatori care urmăreau cursele, după cum se poate vedea din imaginile postate de Observatorul Prahovean.

Șoferul aflat la volanul unui Ferrari a ratat o manevră și a lovit două mașini electrice parcate în apropierea liniei de sosire. În urma impactului, atât bolidul de peste 100.000 de euro, cât și celelalte mașini electrice, Tesla și Honda, au fost avariate.

În imagini se vede şi cum mai mulţi oameni care urmăreau evenimentul sar din calea mașinii, pentru a evita să fie loviţi. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În acest weekend, Ploieștiul dă startul sezonului competițional 2022 în Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) și în Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA). Evenimentul, intitulat ”Trofeul Ploiești 1”  se desfășoară pe Bulevardul Independenței, sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS).

Libertatea