VIDEO | Impact violent în Cluj. Trei persoane au murit, printre care și o fetiță de șase ani

VIDEO | Impact violent în Cluj. Trei persoane au murit, printre care și o fetiță de șase ani

Trei persoane, prntre care un copil de 6 ani, au murit, miercuri, pe un drum din Cluj, după ce  o maşină a lovit un camion, între localităţile Morlaca şi Hodiş. Un băiat de 10 ani a fost dus la spital. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă, scrie Monitorul de Cluj.

Accidentul grava a vut loc, miercuri, pe DN1 E60, la intersecția cu DC 126, între localitățile Morlaca și Hodiș, iar din primele informații autoturismul ar fi pătruns pe contrasens.

„Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane. Momentan traficul în zonă este blocat”, a transmis IPJ Cluj, potrivit Monitorul de Cluj.

Persoanele din autoturism erau din Republica Moldova. De asemenea, în urma impactului un copil de 10 ani a fost transportat de urgență la spital.

„Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ. Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Libertatea