VIDEO. Momentul în care un tramvai deraiază în Timișoara în zona gării și ajunge pe trotuar

VIDEO. Momentul în care un tramvai deraiază în Timișoara în zona gării și ajunge pe trotuar

Un tramvai care circula pe linia 1 a deraiat duminică în Timișoara, chiar în fața gării din oraș, sărind de pe linii și ajungând pe trotuar, informează publicația locală Opinia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit sursei citate, vagonul a blocat circulația rutieră în zonă. Reprezentanții societății locale de transport au declarat că de vină pentru incident ar fi vatmanul care a intrat în curbă cu o viteză prea mare. Publicația locală nu menționează dacă în tramvai se aflau călători.

Vatmanul și-a dat demisia după incident.

„În urma primelor cercetări efectuate cu ajutorul sistemului prin care putem vedea viteza cu care s-a deplasat tramvaiul, am constatat, ceî la intrarea în curbă, circula cu o viteza de 43 de km la oră. Vatmanului i s-au pus la dispoziție 2 alternative, demisia sau să fie dat afară și a ales să își dea demisia”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, directorul STPT.

Momentul deraierii a fost surprins de camerele video.

<iframe width=”7000″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/YBUt6LG87p0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

foto: Opinia Timișoarei

Libertatea