VIDEO | O prezentatoare a izbucnit în plâns, în timp vorbea despre Vladimir Putin: „A fost atât de frustrant să citesc asta”

VIDEO | O prezentatoare a izbucnit în plâns, în timp vorbea despre Vladimir Putin: „A fost atât de frustrant să citesc asta”

O prezentatoare de știri din Japonia a izbucnit în lacrimi în direct, în momentul în care a trebuit să relateze despre faptul că președintele rus, Vladimir Putin, i-a decorat pe cei care au supravegheat masacrul de la Bucha, informează Daily Mail.

În imaginile difuzate, se vede cum crainica a fost copleșită de emoție atunci când a spus că Putin a onorat cu distincții și medalii trupele care au supravegheat masacrul de la Bucha, pentru că sunt „un model de urmat pentru operațiunea militară specială”.

Prezentatoarea s-a oprit pentru câteva momente pentru a-și șterge lacrimile, precizând, ulterior: „Sunt încă mulți civili blocați în buncăr. Îmi pare atât de rău, scuzați-mă”.

Ea a continuat cu greu, părând că face eforturi de a nu plânge: „Cele mai recente ştiri în care Putin îl onora pe un soldat mă face să… îmi pare rău, a fost doar atât de frustrant să citesc știrea asta, scuzați-mă, îmi voi păstra calmul”.

Urmărită atent de colegii de studio, femeia a respirat adânc, apoi a schimbat registrul: „Războiul ucrainean a intrat într-o nouă fază…”.

Videoclipul a devenit în scurt timp viral în mediul online. Un utilizator a scris: „Este ceva extrem de rar ca japonezii să arate asta în public. Această femeie este o sfântă și ar trebui să o lăudăm cu toții”.

Un alt utilizator a notat: „Femeie frumoasă pe dinafară și pe dinăuntru. Dumnezeu s-o binecuvânteze”.

Ucraina și majoritatea țărilor occidentale au acuzat Federația Rusă de crime de război la Bucha în câteva săptămâni în care orașul ucrainean a fost sub ocupație rusă.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia

Libertatea