VIDEO | Șoferul unui BMW luat la pumni la semafor, în Sibiu. Bătaia s-a oprit când semaforul s-a făcut verde

VIDEO | Șoferul unui BMW luat la pumni la semafor, în Sibiu. Bătaia s-a oprit când semaforul s-a făcut verde

Imagini surprinse luni în trafic, la Sibiu, de un șofer, au fost publicate de portalul de știri locale Turnul Sfatului și au devenit virale. Doi bărbați au dat jos din mașină șoferul unui BMW și l-au luat la pumni, dar când semaforul s-a făcut verde bătaia a încetat și fiecare dintre protagoniști și-a văzut de drum.

Cititorul care le-a semnalat jurnaliștilor Sibieni altercația în trafic și le-a trimis imaginile filmate a spus: „Nu părea sau nu am observat eu ca înainte de această întâmplare să se fi șicanat în trafic. Pur și simplu am observat la un moment dat cum au început să se bată.”

În imaginile surprinse, șoferul unui BMW este asaltat de doi bărbați, care îl lovesc cu pumnii. Două femei din aceeași mașină cu cei care lovesc încearcă să îi potolească. Scena s-a terminat rapid, atunci când semaforul la care erau oripte cele două mașini, una după alta, s-a făcut verde.

Nimeni din celelalte mașini nu a intervenit pentru a aplana acest conflict. „A fost foarte ciudat. Au urcat cu toții în mașini, ambele înmatriculate în Sibiu și și-au văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a adăugat bărbatul care a filmat.

„În legătură la imaginile prezentate, vă comunicăm că, până în prezent, la nivelul I.P.J. Sibiu nu s-a înregistrat nicio plângere privind incidentul semnalat.

În consecință, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă în vederea identificării persoanelor implicate pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale în consecință.”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Libertatea