Viorel Lis nu mai iese din casă. Soția Oana are grijă de el: „Durerile erau groaznice, nu mai dormea noaptea”

Viorel Lis nu mai iese din casă. Soția Oana are grijă de el: „Durerile erau groaznice, nu mai dormea noaptea”

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate de aproximativ cinci ani de zile. Fostul edil al Bucureștiului o are aproape pe soția Oana, ea este cea care are grijă zilnic de el. Ea a făcut acum declarații despre starea lui.

Viorel Lis petrece acum mult timp în casă, în apartamentul din București pe care îl are. Este în cărucior cu rotile, nu se mai poate deplasa singur. Oana a făcut rost de bani, prietenii i-au donat o parte, și așa Viorel Lis a făcut diverse tratamente pentru a se simți mai bine.

„E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă (…) Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis pentru Spynews.ro.

„Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis, care încearcă și să muncească la cabinetul pe psihologie pe care îl are.

Oana Lis are singură grijă de Viorel Lis, îi este greu, dar nu se plânge. „Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec (…) Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, a mai declarat Oana Lis.

„Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii”

Viorel Lis nu este ajutat de nimeni din familie, copiii săi au ales să se desprindă definitiv de tatăl lor. „Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”, declara Oana Lis în urmă cu ceva vreme.

Libertatea