Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Președintele Ucrainei, examinat de medici

Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Președintele Ucrainei, examinat de medici

Incidentul rutier s-a produs, miercuri seara, la Kiev, după ce un automobil a lovit vehiculul care îl transporta pe preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, dar și alte mașini din coloana oficială, a anunțat purtătorul de cuvânt al președinției, Serghei Nikiforov, citat de Ukrinform.

„La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui”, a anunțat Serghei Nikiforov pe Facebook.

„Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă”, a precizat Serghei Nikiforov.

Potrivit oficialului ucrainean, imediat după accident, Volodimir Zelenski a fost examinat de medici, starea sa de sănătate fiind bună.

„Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a afirmat Serghei Nikiforov, fără a oferi alte detalii.

La scurt timp după acest accident rutier, Volodimir Zelenski a susținut discursul zilnic în fața națiunii, în care a spus că militarii ruși vor rămâne pentru totdeauna teroriști care vor pierde nu numai războiul purtat împotriva Ucrainei, ci și istoria însăși.

FOTO: EPA

Libertatea