WRS, probleme la repetiții înainte de Eurovision 2022. E nevoit să schimbe coregrafia

WRS, probleme la repetiții înainte de Eurovision 2022. E nevoit să schimbe coregrafia

WRS a reușit să impresioneze și la a doua repetiție oficială pentru Eurovision 2022. Reprezentantul este nevoit să își schimbe coregrafia din cauza unor probleme legate de scenă.

„Llamame” este piesa cu care România participă la Eurovision 2022, iar WRS a reușit să impresioneze la repetițiile oficiale. Artistul a fost nevoit să schimbe4 coregrafia din cauza unor probleme legate de scenă.

În acest an, concurenţii de la Eurovision au întâmpinat o problemă tehnică, mai exact scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcție s-a blocat, iar participanții au fost afectați de această problemă.

Nici România, dar nici alte țări participante la Eurovision 2022 nu vor putea folosi la potențialul maximum grafica pregătită pentru concurs. Spectacolul susținut de WRS în Torino a fost modificat, după reprezentații TVR au avut şedinţe tehnice cu organizatorii, relatează Click!.

„Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a spus WRS.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, este îmbrăcat de o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!” și „Survivor România”. Irisha este cea care îl ajută cu sfaturi vestimentare pe artistul care ne reprezintă țara la Torino.

Când urcă pe scenă WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022

Eurovision 2022, care are loc la Torino, debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional. Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs.

Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai și va fi difuzată în direct și în exclusivitate la TVR.

Libertatea