Wrs, reprezentatul României la Eurovision 2022, apariție spectaculoasă pe scena „Te cunosc de undeva!”

Wrs, reprezentatul României la Eurovision 2022, apariție spectaculoasă pe scena „Te cunosc de undeva!”

Prima ediție a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! A fost câștigată de cuplul Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen.

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună.

WRS și Emmilian

Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Ce s-a întâmplat în prima ediție din acest sezon

Primele „victime” ale ruletei au fost cei doi campioni ai sezonului trecut Te Cunosc de Undeva!, Emi şi Cuza. Cei doi au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducând pe scena transforming show-ului nu una, ci două… Conchita Wurst.

„Mi-aţi confirmat de ce aţi câştigat marea finală! Mă bucur că aţi revenit!” le-a spus Andreea Bălan. Connect-R, şi SHIFT au calmat imediat spiritele cu o transformare de zile mari în Daddy Yankee – Con Calma, în vreme ce Rona Hartner & Johny Romano au făcut spectacol cu impersonarea lui Amy Winehouse.

Pe scena transforming show-ului a urcat apoi formaţia Generic, interpretată într-o manieră de senzaţie de Eliza & Cosmin Natanticu.

Despre următorul cuplu, colegii au spus că este unul dintre cele mai atipice de la Te cunosc de undeva!, însă Feli şi Nicolai Tand i-au impresionat pe cei din platou cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z, în ciuda englezei, care i-a dat ceva bătăi de cap lui Nicolai.

Jo & Liviu Teodorescu au făcut un show de zile mari cu transformarea în Jason Darulo & Nicki Minaj, iar Sore & Emma de la ZU au determinat-o pe jurata Andreea Bălan să se reîntoarcă în copilărie cu transformarea în Andre – Liberă la mare. Spectacolul transformărilor a fost închis de către Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Libertatea