Zanni, enervat de Paula Chirilă la „Splash! Vedete la apă”: „Ea stătea și se fofila”. Iulia Albu a răbufnit și l-a pus la punct

Zanni, enervat de Paula Chirilă la „Splash! Vedete la apă”: „Ea stătea și se fofila”. Iulia Albu a răbufnit și l-a pus la punct

Zanni și Paula Chirilă, dar și alți concurenți s-au duelat aseară, 31 august, în emisiunea „Splash! Vedete la apă”, difuzată pe Antena 1. Cântărețul și actrița au avut mici neînțelegeri în cursul antrenamentelor, Iulia Albu, care e jurat, le-a remarcat și a răbufnit.

După săritura în bazinul olimpic din Bacău, Zanni i-a povestit lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, ce s-a întâmplat la antrenamente. „Și m-a enervat și Paula, de ce să te mint? O respect, are o vârstă, e actriță, e șmecheră, dar m-a enervat că și la antrenamente, în loc să începem mai repede, stătea și se fofila”, a spus Zanni, în emisiunea de la Antena 1, conform Spynews.

Iulia Albu a fost foarte atentă la ceea ce Zanni a afirmat despre Paula Chirilă și l-a pus la punct pe concurent. „Pe Paula nu ar trebui să o respecți că are o vârstă, ar trebui să o respecți PUNCT! Așa cum ar trebui să respecți pe toată lumea. Săritura a fost bună, vom vedea”, i-a zis Iulia Albu lui Zanni la „Splash! Vedete la apă”.

Concurentul a executat în emisiune o săritură spectaculoasă de la platforma de trei metri. Zanni a spus că participă în emisiune pentru a face rost de bani. Atunci, Paula Chirilă a reacționat.

„De ce n-ai zis, Zanni, că ai greutăți? Că puneam mână de la mână, plăteam o rată, făceam o chetă. Ca să nu ne mai încurci pe aici cu figurile, cu schemele tale”, l-a întrebat colega sa de platou.

„Uite d-aia nu te ascult eu pe tine, că e numai gura de tine”, i-a răspuns concurentul.

Libertatea