Zarug și Lorelai, salvați de la eliminarea de la „Asia Express”. „Noi am demonstrat că nu suntem o echipă slabă”

Zarug și Lorelai, salvați de la eliminarea de la „Asia Express”. „Noi am demonstrat că nu suntem o echipă slabă”

Aseară, pe Antena 1, trei echipe au spus „ultima șansă” într-o cursă plină de adrenalină și tensiune pe teritoriul Turciei, la „Asia Express”. Connect-R și Shift, Zarug și Lorelai au fost cele două echipe ce au intrat automat în acest test-ultimatum, urmați de Francesco și Patrizia Paglieri, cuplu majoritar ales în voturile celorlalți concurenți.

Vreme de câteva ore bune, cei șase concurenți au îndeplinit diverse misiuni, iar fiecare probă i-a adus mai aproape de misiunea finală, aceea de a pregăti o localnică de cunoscutul festival al trandafirilor din acest oraș. Deși mai toată cursa a fost condusă de Lorelai și Zarug, echipă ce s-a descurcat fără cusur pe traseul plin de adrenalină, o greșeală de final i-a costat scump și i-a adus pe ultimul loc la Irina Fodor.

Soarta celor doi a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată, însă, din fericire, acesta a fost verde și le-a oferit celor doi un pașaport de trecere către etapa următoare de pe Drumul Împăraților.

„Noi am demonstrat că nu suntem o echipă slabă, care nu știe ce face. Însă pentru noi este mai important să ne distrăm în ceea ce facem”, a mărturisit Zarug la finalul zilei.

Libertatea